/* navigation a ajouter sur la page index si se texte doit réapparaitre
 • Meer ... Klik hier
  */
  Mantra-avonden met Griet

  Data
  Telkens van 19u30 tot 21u

  Avond 1 - Maandag 26 februari
  Avond 2 - Maandag 26 maart
  Avond 3 - Maandag 23 april
  Avond 4 - Maandag 11 juni  Griet Vermeiren is stem en klankspecialiste en is leerlinge van Sri Shyamji Bhatnagar, de grondlegger van Micro Chakra Psychologie en Inner Tuning. Hij wordt met recht en rede de Master of sound genoemd. Het is dan ook vanuit deze inspiratie dat zij de mantra-begeleiding zal verzorgen.

  Wat is mantra?

  Mantra is een woordformule die in het Westen wordt aangeduid met de term mantra, maar de eigenlijke Sanskriet-term is mantram. Het woord kent 2 delen: “MAN” betekent Mind, “TRAM” betekent uitbreiden of opengaan. Het gebruik van specifieke mantra’s stelt de mind in staat om zich te bevrijden van oude patronen die ons afhouden van onze ware natuur.
  Het zingen en/of reciteren van mantra’s creëert een energie die ons in staat stelt om voorbij onze conditioneringen te gaan naar tevredenheid, vrede, heelheid en onvoorwaardelijke liefde. Juist gezongen/gereciteerd, met adembewustzijn en pure intentie is het een meditatieve kracht waarbij Soorya Akasha (gouden, helende klank) wordt geproduceerd die het gehele bewustzijn verruimt en het proces van zelfgenezing bevordert.


  De 4 avonden

  Avond 1 : Verdieping in Chakra 1 wat het centrum is van zelfrespect, waardigheid, vertrouwen, en acceptatie. Dit zijn belangrijke waarden om ten volle in het leven te kunnen staan.

  Avond 2 : Staat in het teken van Chakra 2 wat het centrum is van emoties, beweging, creativiteit, flexibiliteit en plezier brengen in je leven.

  Avond 3 : Chakra 3, centrum van je wil en kracht. Als deze op een gezonde manier functioneert dan zijn rede en emotie in balans, dan hebben we voldoende zelfvertrouwen, kracht, doorzettingsvermogen en moed om doelgericht in het leven te staan.

  Avond 2 : We trachten harmonie te brengen in Chakra 4, het centrum van liefde en je relaties met anderen. Vanuit je 4de chakra kan je liefde en dankbaarheid ervaren en verspreiden, geven en nemen zijn dan in balans.


  Prijs :40 Euro voor het geheel van de 4 avonden. 15 Euro voor 1 avond

  Wil je graag aan deze 4 avonden deelnemen, schrijf dan in via mail naar gianhade@skynet.be gianhade@skynet.be