Intervisiegroep

Sedert 2013 zijn een aantal gediplomeerde Yogadocenten van het Vormingsinstituut begonnen met een Intervisiegroep. Deze groep komt een aantal keren per jaar bij elkaar. Eén persoon uit deze groep bereidt een les voor van 1,5 uur en de rest van de groep mag deze les ervaren.
Daarna is er nog 30 minuten tijd om met elkaar uit te wisselen volgens bepaalde intervisie-richtlijnen over de inhoud van deze les en de manier van lesgeven. Het doel van deze bijeenkomst is ons verder te bekwamen in het lesgeven aan Yogagroepen.

Praktische informatie

Data schooljaar 2017 - 2018
                                16 september 2017
                                16 december 2017
                                17 februari 2018*
                                17 maart 2018

Tijdstip                    van 14u tot 16u

Locatie                     Instituut

Prijs                         60 Euro voor 4 intervisies
                                20 Euro / intervisie
                                Over te maken op rekening van het Instituut
                                KBC : 734-0292748-11    BIC : KREDBEBB
                                IBAN : BE 30 7340 2927 4811

*17 februari 2018

Jaarlijks biedt het Instituut 4 intervisielessen aan. Intervisie is een ontwikkelingsmethode om je eigen deskundigheid en kennis te verhogen. Normaal gesproken zijn deze bijeenkomsten alleen bedoeld voor afgestudeerde Yogadocenten van het Instituut.
Op 17 februari vindt de volgende intervisiebijeenkomt plaats. Deze bijeenkomst is een open bijeenkomst met als thema : deelname aan een stilte-retreat.
Afgelopen oktober hebben 3 docenten van ons Instituut een week stilte-retreat gevolgd in Meran (Italië) o.l.v. Swami Nityamuktananda Saraswati en Sabina Cesarini. Een stilte retreat volgens de Himalaya-traditie.
Tijdens deze bijeenkomst willen deze docenten hun ervaringen delen met anderen. Afgestudeerde Yoga-docenten (waar dan ook opgeleid) zijn van harte welkom, maar ook andere geďnteresseerden.

Begeleiding van deze groep

Jeannette Verbooy begeleidt deze intervisiegroep. Alle gediplomeerde Yogadocenten van het Vormingsinstituut zijn welkom. Voor meer informatie en inschrijven in deze groep, kan je haar contacteren op
intervisie@yogazolder.be